KTC Rapid Waterschei

Tennis & Padel

De tennisclub voor heel de familie

KTC Rapid Waterschei

Tennis & Padel

De padelclub voor jong en oud, beginneling en gevorderde.

Niewsbrief

Tennis & Padel
sportief het nieuwe jaar in!
ABONNEMENTEN VOOR 2023 TENNIS EN PADEL
Vorige nieuwsbrief hebben we je al geïnformeerd over hoe je je abonnement kan verlengen of opnieuw kan aanvragen. Klik op onderstaande link om je abonnement online te verlengen (en betalen).
abonnementen 2023 tennis & padel
instructievideo: hoe lid worden via Tennis Vlaanderen
NIEUWJAARSRECEPTIE: 6 JANUARI VOOR (ALLE LEDEN 2022 EN 2023)
We klinken samen op het nieuwe jaar op onze club met een drankje en een hapje (door onze CRF commissie en de nieuwe baruitbating !)
VOORJAARSINTERCLUB TENNIS
Vanaf 4 januari kan je je ploeg inschrijven voor de voorjaarsinterclub. Dit kan alleen via het inschrijvingsformulier die in de volgende nieuwsbrief verschijnt. Enkel en alleen via dit formulier! Indien je meer informatie wilt over de reeksen, klik dan op onderstaande link.
alle info omtrent voorjaarsinterclub tennis
!!!!!!!!!!!RESERVATIES VERANDEREN!!!!!!!!!!
  CLUBPLANNER NAAR TENNIS VLAANDEREN
Vanaf 1 januari nemen we afscheid van clubplanner en verwelkomen we TennisVlaanderen. Je kan nu al boeken via TennisVlaanderen om te spelen vanaf 1 januari. Meer info kan je vinden via onderstaande link naar de website.

opmerkingen:
- Je krijgt enkel toegang tot het nieuwe systeem indien je lidgeld van 2023 in orde is. 
- aan de toegangspoort zal je vanaf 1 januari niet meer kunnen werken met een QRcode maar met een inlogcode die via mail ontvangt.
padel reservaties
REGLEMENTEN PADEL
Er zijn wel wat veranderingen voor de reglementen. Die kan je terugvinden via de website.
padel reglementen
VOORJAARSINTERCLUB PADEL
Vanaf 4 januari kan je je ploeg inschrijven voor de voorjaarsinterclub. Dit kan alleen via het inschrijvingsformulier die in de volgende nieuwsbrief verschijnt. Enkel en alleen via dit formulier! Indien je meer informatie wilt over de reeksen, klik dan op onderstaande link.
alle info omtrent voorjaarsinterclub padel
OOK VOLGEND JAAR GROEPSLESSEN PADEL
Ook dit jaar worden er groepslessen georganiseerd voor padel. Meer informatie volgt!
 
GROEPSLESSEN PADEL VOOR DE JEUGD
De padelcommissie georganiseerd ook groepslessen voor de jeugd vanaf 9 jaar tot 15 jaar. Ook wordt er start2Padel georganiseerd voor gezinnen! Meer info volgt in de volgende nieuwsbrief!
WHATSAPP-GROEP VOOR OUDERS
Wil je, als ouder, op de hoogte blijven van het jeugdnieuws? Als eerste weten wanneer de inschrijvingen voor lessen en kampen zijn? Maak je dan lid van de whatsapp-groep voor ouders. Scan de QR-code of klik op de link

https://chat.whatsapp.com/ETkpNyVx8nlKHgO4PvnTae 
BEVRAGING VAN SAM VANORMELINGEN "MENTALITEIT OP HET SPORTPLEIN"
Dag iedereen
voor een examenopdracht moet ik een literatuurstudie en een onderzoekje doen over een element uit mijn sport. Ik heb gekozen voor "mentaliteit op het tennis- en padelplein". Hiervoor het ik een kleine vragenlijst opgesteld. Het zou me enorm helpen moesten jullie even de tijd willen nemen om deze in te vullen. Indien je padel en tennis (hebt gespeeld of) speelt kan je de vragen beantwoorden in functie van beide sporten of je kan ze per sport invullen. 
Alvast bedankt
Sam Vanormelingen
bevraging mentaliteit op het sportplein
INSCHRIJVEN STEUNEND LID 2023
De leden die niet tennissen of padellen maar toch graag vertoeven in het clubhuis of graag meedoen met activiteiten kunnen zich steunend lid maken. Klik hieronder op de link voor meer informatie of om je in te schrijven.
klik hier voor om steunend lid te worden
BADGES OPHALEN AAN DE BAR
Degene die bij inschrijving een badge heeft aangevraagd, kunnen deze afhalen in het clubhuis. Vraag aan de lieve mensen achter de toog naar je badge.
Facebook
Instagram
Website
Boven